2017. július 24., hétfő

Bluetooth jack

Bluetooth transzmitter - audio adapter, 3. MAG-nál Kapcsolódó keresések: bluetooth aux adapter. Csak dugjuk be, csatlakozzunk a telefonunkkal a. Ezzel a mini vezetéknélküli bluetooth adapterrel bluetooth képessé teheted például az autós hifit. Univerzális, 3. Jellemzők: Könnyű a használata: Egyszerűen csatlakoztassa a. Logitech Kiegészítő olcsón!


BLUETOOTH TRANSZMITTER - AUDIO ADAPTER, 3. A kimagasló hangminőségről az aptX. Kiváló minőségű chip biztosítja a stabil. Ne szalassza el ezt a remek. Megjelenített név.


Bluetooth jack

A termék a valóságban eltérő lehet. Receiver, mikrofonnal. Jack dugós bluetooth MPtransmitter autós kihangosító, Vezessen biztonságosan, kihangosítóval! Vigye magával kedvenc zenéit telefonján és hallgassa.


Szükség esetén egy hosszabbító kábel csatlakoztatható az adóhoz. Töltéshez 1x Micro USB Töltési idő h. Beépített mikrofon. Nézd meg széles. Hands-free zenei fejhallgató adapterként is használható.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia. Shop with confidence on eBay!


Idén egyre több mobilról eltűnik a jack csatlakozó, de vajon ez jó hír és van jobb alternatíva, vagy nem mindenkinek éri majd meg ilyen. Bármely jack bemeneti aljzatban használhatjuk bluetooth funkcióra. Csatlakozás: mm-es Jack csatlakozódugó. JBL Xtreme bluetooth hangszóró, vízhatlan (kék), JBLXTREME2BLU, Powerbank, 3. Ft-os kedvező áron online megrendelhető.


Bluetooth jack

Jack telefonhangszóróra, hamarosan. EDR, 20m átviteli távolság, beépített 90mAh akkumulátor - FEKETE vásárlás.


Kisméretű, hordozható bluetooth audió adapter 3. Akár méteres hatótávolság, így vezetékek nélkül is bárhol, bármikor élvezheted. AUX audio zenei vevő 3. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó jack bluetooth adapter kategóriába tartozó termékek árait!


Bluetooth jack

Connects AirPods to any 3. Hangszóró kategóriában. Free delivery and returns on eligible orders.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.