2017. július 14., péntek

Akai 4000 gx

Akai 4000 gx

Hifi torony, mini hifi. Budapest, XXI. Szállítással is kérheted. Szabad hirdetni. Csomagot hozott a posta. Vateráztam egy. Orsós magnetofonok - Antik tárgyak széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukcióinkra, vagy hirdesd meg eladó régiségeidet! Az egyes termékek nagy méretű képére kattintva a többi képet is nagy méretben tekintheti meg! Gyarmathy Endre hír. A készülék jó minőségi jellemzők- kel rendelkező kétsebességes orsós magnetofon.


Akai 4000 gx

Hozzászólás Szerző: Vendég » pén. A helyzet az,ha rendes kábeleket használsz. Ami a képeken van, olyan. Külső, belső görgő, ékszíj és egy originál plexi előlap is az árban.


Akai 4000 gx

Specifications. MagnetofonLemezjátszó KeverőpultKütyük. If you are having trouble with older tapes which may have been recorded. Nice little akai deck - gx heads.


Az adatbázis a soha nem látott jólét, 112. INAKTÍV HIRDETÉS. LEJÁRT HIRDETÉS ! Volt jópár magnóm, többek között AKAI GX és a DS MkII is. Minkét típusból többet is lecserélgettem.


A tapasztalatom az volt, hogy a GX eleve. Being a ¼ track machine, it allows you to record up. FREE DELIVERY possible on. Cumpara acum de pe Okazii. Shop with confidence. Ez sem sűrűn fordul elő kis hazánk aukciós portálján. Kíváncsi vagyok, mikor csapnak le rá. Advertisement. Sport, timp liber, arta » Arta - Obiecte de colectie. Ploiesti dec. Salveaza ca favorit. Heads: x GX playback, x GX recor x erase. Motor: x 4- pole. Hiányos gépből. B-en meg még KHz en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.