2017. május 31., szerda

Fm transmitter bluetooth kihangosító

FM transzmitter vásárlás: Árukereső. Hasonlítsd össze az árakat és termékeket az online boltok teljes. Fm transmitter : bluetooth kihangosító - CARG- autós töltővel a teljeskörű megoldás Egyszerű használat, és komplett megoldás, mind autónkba, mind.


Ingyen szállítás 10. Szállítási idő: 2-munkanap. Találatok fm transzmitter kifejezésre az Extreme Digital oldalon. SAL 4intelefon kihangosító és BT- FM modulátor.


Adatok: Gyártó: Bluetooth. Cikkszám: KR_BT70. BTS - Hordozható prémium bluetooth hangszóró, szilikon. Hallgasd a rádión keresztül a. Az egyetlen feltétel hogy legyen benne bluetooth ! Feltöltötte: KütyüBazár.


A készülék beépített mikrofonnal, visszhang. FMBT PRO - 4intelefon kihangosító és BT- FM modulátor. Kiegészítők kategóriában. Kezelése egyszerű, helyezd a. Memória kártyáról.


Bemutatjuk a GoGroove FlexSMART X2-t, ami egy FM - transmitter. Ezzel a szivargyújtóba helyezhető. Névleges üzemi feszültség: 12V Működési feszültséghatárok: 9-26V USB kimenet: 5V. Most kedvezményes áron vásárolható FM Transmitter az AQUA webáruház kínálatában.


Fm transmitter bluetooth kihangosító

Klikk, és járj jól! Elérhetőség: Elfogyott. Gyakorlatilag szerelés nélkül, pár perces beállítással. A kihangosítás funkció minden bluetooth képes telefonnal működik!


EXTRA USB töltő aljzatok, 4. Autós bluetooth. Bluetooth, autós, fm transmitter és hordozható kihangosítók. Három eszközt tettünk próbára, mindegyik bluetooth kapcsolattal.


Fm transmitter bluetooth kihangosító

Ft-os áron elérhető. Használható mobiltelefon kihangosítóként hangtárcsázással. Kihangosító, zenelejátszó és töltő egyben. Praktikus és hasznos utitárs autózás közben.


Fm transmitter bluetooth kihangosító

Lejátszás és töltés USB-ről, microSD-támogatás. Persze, szólhatna jobb zene is az autóban, de ma mivel írsz már kazettát? A telefon beszédhangját nem tudjuk kihangosítani vele.


Beépített töltési, hőmérséklet védelem, hang és fényjelzéses figyelmeztetéssel. Most Ön határozza meg a rádió programját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.