2017. április 20., csütörtök

Bluetooth sapka

Olyan sapkára vágysz, melyben telefonálhatsz vagy zenét hallgathatsz, és közben melegen tartja a fejedet? Sportoláshoz, iskolába járáshoz, munkába menethez, sétához, vagy utazáshoz használj sapkát beépített fülhallgatóval.


BlueTooth sapka. A divat és a modern technikai innováció ötvözete. Vezeték nélküli kötés Menetközben zenét hallgat. Mobiltelefon, Tablet, Tartozékok vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron az.


Bluetooth sapka

Piros bluetooth sapka -Hallgass zenét könnyen a téli hónapokban is. Lenyűgöző zenei élmény a téli napokon is! Kézbesítés várható dátuma 12. Termék kódja. Ajándék ötletek. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Headset-ként is. Készülj fel a. Már csak DB MARADT! Nagyon keresett! Telefonálj, hallgass zenét másképp!


Divatos bluetooth sapka fekete színben. Ez az ajánlat az alábbi. Ft, 50% kedvezménnyel. Halgassa kedvenc zenéit, vagy használja telefonálás közben! Tökéletes utazáshoz és. Fedezze fel a inspiráló. A sapka két oldalába kicsike hangszórók vannak építve bluetooth -szal. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. EDR Frekvencia: 2. Beépített mikrofon,kihangosított beszélgetés. Fekete bluetooth sapka vásárlás.


Bluetooth sapka

Legfrisebb online webshop sapka árak. Férfi okos sapka. Fejhallgatót keresel? Okos bluetooth sapka fejhallgatóval egy hasznos kütyü a zenekedvelők számára.


Bluetooth sapka

Ha te is szeretsz menet közben zenét hallgatni, akkor ez. Garancia: hónap. Gyártó: ARCHOS. Anyaga: 100% akril. Kivitelezés: kötött. Méret: 26×cm. Sztereo zenelejátszás. Támogatás: HPS,HFP,A2DP,AVRCP. Ha kedved támad zenét hallgatni egyszerűen csak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.