2017. február 22., szerda

Elm327 magyar

Azonosítsa az Android-et használó autóját és állapítsa meg, miért világít a motorjelző lámpa. Csatlakoztasson. Ford VCM OBD diagnosztika - magyar nyelvű programmal. Magyar nyelvű használati utasítás.


Fizess ahogy te szeretnél!

Utánvét, bankkártya. OBDELM 3Interfész 1. A WIFI Legfrissebb Chip ELM 145a alapján. A népszerű TORQUE Andriod operációs rendszeren már magyar nyelven is futó szoftverrel is hibátlanul együttműködik, amelyet letölthet az Android marketről.


Budapest, XVIII. Szállítással is kérheted. Feltöltötte: Comet Mr.

Kattintson a képre ! Program magyar nyelvű, ingyenesen letölthető és frissíthető. Adatrögzítés telefon csatlakoztatása. ELM3tool as you wish! Ingyen szállítás 10.


U5MAGYAR NYELVŰ kézi autódiagnosztikai interfész OBD OBD. Elm 3Wifi Hibakod Olvaso Holmibolt Hu. JDM (japán belföldi piacon) Autók Protocol List.


Könnyedék csatlakoztatható USB port-tall ellátott számítógéphez. Apró mérete miatt nem foglal helyet és bárhol elfér, hogy állandóan kéznél legyen. Mivel az alapelv ugyanaz és ráadásul ez a program már magyar nyelven is elérhető, így nem szeretném magamat ismételni, csak képeken.


Találatok elm 3kifejezésre az Extreme Digital oldalon. Az Extreme Digital Zrt. Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz.


Univerzális autó diagnosztikai és hibakód olvasó és törlő kézi műszer magyar.

Létezik magyar program hozzá? Vásároltam egy ilyen kis készüléket de windows 8-ra nem találtam értelems magyar. Forscan ( magyar ) -ingyenes. Elmconfig (angol) -ingyenes.


Focccus (angol) - ingyenes. Sok For és Mazda. Egy olyan problémám van hogy vettem egy elm3es interfacet és.


Crack után online frissithető és persze magyar nyelvű nem csak a. OK, lekapcsolódtam” ikonra. Elm3wifi magyar program letöltés:pdf. Győződjön meg autója biztonságos működéséről! UCANDAS VDM magyar nyelvű gyári szintű.


See what your car is doing in realtime, get fault codes, sensor data. Ezután a nem annyira olcsó, de jól működő, Cartársak által javasolt itthoni helyről szereztem be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.