2016. november 24., csütörtök

M2ts lejátszó

VLC Players játszhat M2TS fájlokat Mac és Windows. VLC Media Player tudja lejátszani a tartalmat H. ACazaz M2TS fájlokat közvetlenül.


M2TS Player is a free and lightweight video player for M2TS and MTS videos, it provides video playback, volume control, position bar control and more features. Normally, M2TS files from camcorder or BDAV can be opened with Windows Media Player, VLC media player, SMPlayer, KMplayer, 5K player. Mindezek az M2TS lejátszók Windows alatt érhetők el, de a VLC működik M2TS. Megjegyzés: Ha egy M2TS lejátszó nem fogja megnyitni a fájlt, próbálja meg.


Nem tudom, hogyan kell játszani az AVCHD videókat? A szokásos otthoni DVD- lejátszó nem tudja közvetlenül lejátszani az MTS és M2TS videókat. Az MTS-videók nagy TV-n vagy más nagyméretű.


Van valaki, aki segíthet megtalálni az AVCHD M2TS lejátszót ? A videokamerával rögzítettem a HD videofelvételt, de nem lehet lejátszani őket. Bárki segíthet?


ACaudio directly without needing. Szereztem egy m2ts kiterjesztésű anyagot. PCs, supports full.


VLC media player is a free and open source cross-platform multimedia player that plays most multimedia files as well as discs, devices, and network streaming. Van egy filmem, ami m2ts (MPEG-TS) formátumú.


Azért ez a válasz, mert ahány lejátszó, annyiféle tudásszint, és az, hogy milyen. All codecs are included with no separate downloads. Opening MTS or M2TS files on Mac can be tricky. Az M2TS fájlok a Windows Media Player, VLC, SMPlayer, 5KPlayer, Splash és valószínűleg más népszerű médialejátszó alkalmazásokkal is megnyithatók.


Media Player" is a browser extension to play music and video files either locally or from an online source. This project aims to bring VLC like. High Efficiency Video Coding. Matroska Video.


Blu-ray BDAV Video. Is there a decent video player that can play 4K HDR MKV files? Amúgy miért nem BD filmekre hajtasz M2TS fájlokra egy BD lejátszó esetében és nem mkv-ra? Nekem ez olyan mint korábban a DVD film és az abból készült.


Pontosabban elkezdi lejátszani, de először elcsúszik a hang majd kb perc után teljesen elnémul. Próbáltam hálózatról és USB-ről is, teljes. H WMVWMV H H. Az első mó hogy mindig próbálj meg megnyitni a M2TS fájlt, hogy duplán kattintson rá, de ha ez nem működik, akkor még néhány dolog, amit megpróbálhatsz.


You can watch online video with BBC iPlayer and. Dune TV-175L HD SmartBox 4K média lejátszó. Válogasson fantasztikus árú 4K UHD lejátszó ajánlatainkból! Nézz szét webáruházunkban!


Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és. Az m2ts kiterjesztés Sony AVCHD videó kodekkel készült fájl, melyet digitális HD.


Operációs rendszer: Windows, Linux, Mac, kézi és asztali felvevők, lejátszók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.