2016. november 15., kedd

Bluetooth fejhallgató adapter

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső. Részletes leírás ». Fedezd fel széles bluetooth adapter tv-hez kínálatunkat! Kompatibilis minden eszközzel, mely rendelkezik fejhallgató csatlakozóval (mm-es).


Bluetooth audió adapter. USB, hatósugár: m.

Fejhallgató és fülhallgató tartozékok rendelésedet hétköznapokon napon belül kiszállítjuk. WiFi, azonban a régebbi eszközökből ez az adapter rendszerint hiányzik.


Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Elérhető Csak készleten. Bármelyik AUX képes (jack csatlakozós) audio eszközödhöz!


Ezzel a mini vezetéknélküli bluetooth adapterrel bluetooth képessé teheted például az autós hifit. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


A Sweex audioadapter bármilyen mm-es vezetékes fejhallgatót vagy headsetet.

Viszonylag magas áráért cserébe Qualcomm TrueWireless Stereo Plus technológiát is. Alapító Charlotte Bronte bűnbánat bluetooth fejhallgató adapter tv hez. A legjobb választáshoz kérd szakértő kollégáink segítségét.


Megrendelésed rövid időn belül házhoz szállítjuk. ESPERANZA USB 2. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Az itt található eszközökkel okosíthatod analóg audio rendszeredet. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a. USB bluetooth adapter, Hálózati eszközök, Egyéb termékek, kiegészítők, Gamer PC egyéni.


Keressen a lejátszón – melyhez az adapter csatlakozni fog – egy elérhető. BLUETOOTH TRANSZMITTER - AUDIO ADAPTER, 3. Nano USB Adapter. Dual Mode Adapter.


Egy elég régi bt adapteremmel próbáltam összelőni a telefonomat, hogy egérként. Az volt a gond hogy nem tudtam párosítani az adaptert a fejhallgatóval és.


Többé nem kell az audio kábelekkel va. A Baseus BAvezeték nélküli hordozható audio adapter, könnyű és bárhova. Vissza a bluetooth adapterek kategóriába.

Gyártói cikkszám LOG. Ft-os áron rendelhető meg a webáruházunkból. Ne szalassza el ezt a remek. Logitech bluetooth audio adapter. További információ. Kábel típus, RCA adapter. Xbox One Stereo Headset Adapter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.