2016. október 17., hétfő

Interaktív tábla anyagok

A pedagógusoknak szóló aloldal a Mimió interaktív táblát forgalmazó cég honlapján, angol nyelvű, azonban nagyon sok anyag letölthető, érdemes körülnéznie. Webhelyünk ezen oldalán gyűjtjük össze azokat a letölthető anyagokat, amelyek interaktív táblákhoz készültek, és a Creative Commons -Nevezd meg! See more ideas about oktatás, interaktív tábla, tanítás.


Interaktív tábla anyagok

Feladatok, interaktív tábla anyagok. Mozaik kiadó interaktív anyagai. SMART- anyagok - Újváros park tanári oldala - interaktív táblára (is). Kell ehhez SMART Notebook szoftver?


Igen is, meg nem is. Ha eddig valaki nem dolgozott SMART Notebook-ban. Az alábbi oldalakon található Smart szoftverrel készült anyagokat a Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola.


SMART TananyagPiac - ingyenesen letölthető interaktív tananyagok. SMART interaktív táblára készített, magyar.


Hasznos forrása lehet az interaktív tábla gyakorlati alkalmazásának a Táblatanító magazin eddig megjelent számai. Az oktatóanyag tartalmazza „pdf” formátumú. Kedves Látogató!


Itt interaktív táblára, Smart Notebookkal készült interaktív tananyagokat találsz. Első sorban alsó. Az interaktív táblákat több szempont szerint osztályozhatjuk.


Az első típus az elölről vetített rendszerű, ilyenkor a projektor a tábla előtt helyezkedik el. Pedagógusként az interaktív tananyagok írása az egyik legkedveltebb.


Működéséhez egy speciális tollra van szükség. Modern taneszközök a Stiefel Interactive-tól. Multimédiás anyagok, hangok, animációk, videók kezelése.


Minden tábla lehetővé teszi az interaktív DVD-k vagy különböző oktatóanyagok használatát, mivel teljesen függetlenek a táblával ellátott szoftverektől. Nem feltétlenül érdemes digitális táblához anyagot készíteni ott, ahol csak. A szoftverek készülhetnek valamelyik interaktív tábla táblaszoftverével, vagy táblafüggetlen platformon.


Interaktív tábla anyagok

Felhasználásuk licenszjogokhoz kötött. A kész anyagok. A SMART Board interaktív táblák előlapja poliészter alapú műanyagból, míg. A tábla anyaga.


A hazai GeoGebra felhasználók egyre népesebb tábora már régóta várta, hogy a nemzetközi "gyűjtőportálok" mellett hazai koordináció is segítse munkájukat. Interaktív, közös jegyzetelésre nyújt lehetőséget a tananyagok. Egy letöltött informatika anyag ! Magával ragadó, többféle eszközzel kompatibilis tananyagok megosztása zavaró. Oktatói anyagok, portálok megtekintése.


Interaktív tábla anyagok

Iskolánkban az évek során egyre több terembe szereltek fel interaktív táblát. A használt digitális tananyagok pedig átadhatóak a diákoknak is.


A digitális interaktív tábla valójában nem más, mint egy projektor és egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.