2016. szeptember 1., csütörtök

Hirschmann jelerősítő

Olcsó eladó új és használt hirschmann jelerősítő. Antenna jelerősítő. Akciós jelerősítő, erősítő akár házhozszállítással is! Ft Nettó ár: 19Ft. HIRSCHMANN GHV 8A erősítő. A GHV 8A tipusú szélessávú házerősítő a kábelha. Jelerősítő CATV 2-es osztóval. A GHV 9tipusú szélessávú házerősítő a kábelhálózat jeleinek, és-vagy a Tv I-V. Szeretnék venni egy Tv-antenna jelerősítőt, de nem tudom milyet vegyek! Opel Vectra Lim 95. Kívánságlistára.


A bejővő gyenge jelet ( kép, hang ) erősíti, szűri. Válogass a Jófogás. Valakinek esetleg lenne egy rövid leírása hogy mi-mire. TV jelerősítő útmutatók.


Kisméretű, kompakt jelerősítő az antenna vételi képességének növeléséhez. Hirschmann antenna jelerősítő eladó. Akadozó, kockásodó kép esetén alkalmazható, amikor a jelszint értéke a határon.


Például gyenge képminőségű. Tápfeszültség 220V hálózat. Kábel tv jelerősítő, 45. Kültéri egység, antenna. Tp-link wifi jelerősítő wi-fi lefedettségnövelő - apro. Raktárkészlet: raktáron. Valami jó minőségű jelerősítő kellene, de nem tudom, hogy milyen. Schwaiger ANTENNA JELERŐSÍTŐ 8DB HÁLÓZATI TÁPEGYSÉGGEL. Felerősíti a rádiójeleket, és a tökéletesebb jelet továbbítja az autórádió felé, ami tisztább.


Mágneses antenna jelerősítő Huawei USB modemhez - dB kép és ára. Otthon bevált az erősítő, gondoltam csak elmegyek a boltba és veszek egyet. Nagy nehezen sikerült is. Keveset használt jelerősítő szobaantenna Digitális adásokhoz is!


Kb éve vettük és egy évet volt használatban családi. Fali aljzat vagy rossz minőségű gyári "préselt" dugós koax hosszabbító. Az oldal termékeket és hozzátartozó árakat mutat be tájékoztató jelleggel. Részletes termékinformációt, hozzátartozó leírást, árakat, képeket tartalmaz, ezáltal is.


Erősítő - műholdas jel erősítő, 20dB, F csatlakozók. Eladó új állapotú jelerösitö. Ford Transit 2. RÁDIÓ külső ANTENNA gyári ERŐSÍTŐ jelerősítő. GPS jelerősítő két antennával a vétel és a kibocsátás érdekében.


USB wifi adapter TENDA 4GHz W311MA 150M külső antenna csatlakozó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.