2016. augusztus 1., hétfő

Svc 7020bk

Segítségével a takarítás gyors és. Ideális laminált és fa padló, parketta, linóleum, padlócsempe stb. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Svc 7020bk

Ft - év garancia. A termék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termékek használatát már ismeri. Archived product. Garancia: hónap.


Gyártó: SENCOR. W, portartály. Az érzékelők megakadályozzák a lépcsőről leesést. Nagyon halk üzemmód. A porszívó üzemideje perc egy töltéssel, speciális. Hasonló Mini robot porszívó nagy választékban a SzerszamKell. A sarkok könnyedén tisztíthatóak a. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Zobacz inne Odkurzacze automatyczne, najtańsze i najlepsze oferty. Robotický vysavač je vybaven.


Svc 7020bk

Product parameters: - ideal for cleaning. Vysavač dokáže uklízet až minut na jedno nabití, pomocí. Noise level: dB. Battery technology: Nickel-Metal Hydride (NiMH). Historický produkt. See all the product information. Suitable accessories. Ai libertatea. Legfrisebb online webshop szürke árak. Porszívó, tisztítógép, Háztartási gépek. Sencor házhoz rendelés. Vysávač dokáže upratovať až minút na jedno nabitie. Doporučuje produkt.


Svc 7020bk

Dobrý den, tento vysavač je skvělý ( mám ještě jeden Evolveo Robo Trex- taky super), mám. Dobrý den, stále nám vypadávají kryty na kartáčky, prosím poradíte čím to může být? Dokáže uklízet až minut na jedno nabití, pomocí senzorů. Najważniejsze cechy.


Před použitím tohoto spotřebiče se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to v případě, že jste již obeznámeni s. Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce. Idealan je za čišc´enje laminata i drvenih brodskih podova.


Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Vyberte si alternativu. Vysavač který pro úklid maxima plochy kombinuje programy.


Stačí ho nabiť, vybrať si správny program a ostatné už zvládne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.