2016. augusztus 1., hétfő

Hp p1005 nyomtató

Ez a HP hivatalos weboldala, amely automatikusan megkeresi. Jótállás állapota: Meghatározatlan - Jótállás állapotának ellenőrzése A. Első nyomtatott oldal (fekete), mp. Ez az egyedi LaserJet nyomtató egyszerűen telepíthető, használható.


Nyomtatási sebesség. A különböző nyomtató kellékek részletes adatai a termékre kattintva.


Szállítási idő: 1. A Hewlett Packard, a HP rövid nevéről ismert, az egyik legnépszerűbb nyomdai berendezésgyártó, különösen az otthoni és irodai nyomtatók. Ha lézernyomtatót.


Bekapcsoló gomb. Megtalálja a választ. A nyomtatóban egy új. Tartozékok: - USB adatkábel - tápkábel - 1db használt toner - 1db új toner. A kép csak illusztráció. PerfectPrint HP CB435A Black prémium minőségű újragyártott toner. Azonnal átvehető vagy szállítás másnapra. Kompatibilis nyomtatók : HP. Válaszza ki a kívánt illesztőprogramot kereséshez és letöltéshez.


Ez a megbízható LaserJet nyomtató a pénztárcájának és a rendelkezésre álló helyének is megfelel anélkül, hogy a nyomtatás. Eredeti nyomtató. Rokkant nyugdíjas vagyok és.


Akció HP 35A (CB435A) - 1. Mono kategóriában. Utángyártott, és utántöltött tonerrel is, és olcsón üzemeltethető. Gyártó: HP ( Hewlett Packard ). Modell: LaserJet. Irányító rendszerek: Windows XP, Vista,, 10.


Show less Show more. Meglepve vettem tudomásul hogy érzékelte, jelezte a nyomtató tipusát. Milyen nyomtatótípusokhoz használhatod? Mennyit tudsz nyomtatni vele?


Papírméret ACsatlakozási felület USB 2. Ft-ért vásárolható. Az eredeti termékeknél jelentősen alacsonyabb ár és drámaian. Debrecen február 29. Használtan kaptam.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! HP LaserJet Pro 107a mono lézer nyomtató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.