2016. július 28., csütörtök

Liteon dvd író

Csatlakozás, USB. CD olvasási sebesség, 24x. CD írási sebesség, 24x. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! DVD olvasási sebesség, 8x. Gyors szállítás, kedvező árak! Az írt adathordozó maximális mérete. LITEON gyártói. Külső raktáron. Vissza a optikai meghajtók kategóriába. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia.


Liteon dvd író

SATA másnéven Serial ATA (Serial Advanced Technology Attachment) egy informatikai pont-pont kapcsolat, amelyet adatok továbbítására terveztek a. Adatlap nyomtatása. Ez az ultramodern meghajtó könnyen illeszkedik. Usb kábellel csatlakoztatható notebookhoz vagy asztali számítógéphez egyaránt.


A termék paraméterei és képe tájékoztató jellegűek, kérjük, győződjön meg a gyártó oldalán azok pontosságáról rendelése előtt! Nettó ár: 323Ft.


Lite-ON Ultra Slim 9. Elérhetőség: Nincs raktáron. Szállítási díj: 1. Optikai meghajtó. Ft-os áron elérhető.


Igen kedvező méretjellemzőkkel rendelkező, USB 2. Gyártói cikkszám: DU-8AESH. Ennek az irója alkalas arra, hogy a legújabb (XGD3-as) játékokat kiirjam vele! Garancia: hónap.


Se conecta por USB y los usuarios podrán disfrutar. Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét. Olcsó Blu-ray író boltok.


Type-c to Ports USB 3. Checkra1n minaUSB iRogerosx Bypass for Windows.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.