2016. június 22., szerda

Epson interaktív tábla

A diákok használhatják táblagépüket, számítógépüket vagy okostelefonjukat. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső. Cikkszám: SBM680E. EPSON, Optoma.


A gyakorlott SMART interaktív tábla felhasználók pedig időt takaríthatnak meg, valamint még hatékonyabban előadásokat, illetve tanórákat. Epson ELP-DC-06. Oktatási és üzleti projektorok, konferenciatermi projektor, interaktív tábla, notebook, interaktív kijelző. Az ikonra kattintva válthat fehér felület módba.


A kivetítési képernyőből interaktív tábla lesz. Ugrás az előző oldalra az aktuális dokumentumban. TIOP pályázat, TIOP 1. SMART termékillesztő programok telepítése. Interaktív tábla, projektor, notebook.


A Lebegő eszköztár használata. Az interaktív táblájának használata. Hasonló termékek kedvező áron. Ez a nagy felbontású. Találja meg a legjobb árat. Hatékony, interaktív előadást tarthat a számítógépet a kivetítési felületen. Jellemzője még az új. Akciós interaktív tábla csomagok oktatási intézmények számára! Segítség a QOMO interaktív táblának és szoftverének a FlowWorks szoftvernek a kezeléséhez. Projector control. Szín-üzemmódok.


AMX, Crestron, Control4. Ft-os áron elérhető. Dinamikus, Mozi, Bemutató, sRGB, Iskolai tábla. Ajándék készítő rendszer, ArTainium. Szavazó rendszer, Optivote. Légegér, Gyration.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.